Αφήστε το email σας
για να ενημερώνεστε για άρθρα και σεμινάρια
ψυχολογίας και παιγνιοθεραπείας!
Υποχρεωτικό!
Ελέγξτε το email σας!

Εγγραφή σε Newsletter

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

Το Πάνδωρον είναι διαθέσιμο για την παροχή εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε ομάδες ειδικών, ομάδες γονέων, σε σχολεία και σε όσους ενδιαφέρονται να διευρύνουν τις γνώσεις τους γύρω από θέματα ψυχικής υγείας και ειδικής αγωγής. 

Εάν ενδιαφέρεστε να οργανώσετε ένα σεμινάριο στο χώρο σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 2721404097 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Σεμινάρια που έχουν πραγματοποιηθεί:

 Μη Κατευθυντική Ειδική Διαπαιδαγώγηση: online σεμινάριο για ειδικούς ψυχικής υγείας, ειδικούς θεραπευτές (λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς), εκπαιδευτικούς και όλους όσοι ενδιαφέρονται για την πρακτική της μη κατευθυντικότητας.

Δωρεάν Γνωριμία με την Παιγνιοθεραπεία: Ποίηση και Φόβος: σεμινάριο για το ευρύ κοινό με στόχο την γνωριμία με την ψυχοθεραπευτική προσέγγιση της παιγνιοθεραπείας, δουλεύοντας με τον φόβο μέσα από την ποίηση.

Βιωματικό Σεμινάριο: Ο δρόμος της μάθησης: Από εμένα στο παιδί μου: σεμινάριο για γονείς παιδιών δημοτικού που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην μάθηση ή είναι αρνητικά διακείμενα προς την μαθησιακή διαδικασία.

Ομάδα Ανάγνωσης Παραμυθιού με Τεχνικές Παραμυθιού: βιωματική ομάδα για παιδιά 4-11 ετών με στόχο την επεξεργασία διαφόρων θεμάτων μέσα από τα αναπτυξιακά στάδια του παιχνιδιού. 

Βιωματικό Σεμινάριο Διαχείρισης Άγχους: σεμινάριο για ενήλικες με στόχο την διαχείριση του άγχους, την αναγνώριση των συμπτωμάτων του και των τρόπων αντιμετώπισης.